Всички категории
EN
За нас

Начало>За нас

Добре дошли в Bingo

FoShan TOUT Steel Co., Ltd е професионален производител на продукти от неръждаема стомана в Китай. Основана през 2011 г., TOUT е предприела много проекти за хотели, туризъм, строителство и декорация на дома в Китай. Продуктите се продават в Европа, САЩ, Австралия, Югоизточна Азия, Близкия изток, Южна Америка и др. И са спечелили добра репутация с високо качество, добро обслужване и разумна цена.

Основните продукти на TOUT са:

1/ лист от неръждаема стомана: огледало, линия за коса, гравирано, релефно, пясъкоструене, пвд покритие.
2/ тръба от неръждаема стомана: куха/ плътна тръба за декоративна или промишлена тръба, шлицова тръба, резбова тръба, релефна тръба, аксесоари.
3/ продукти от неръждаема стомана: изработка, мебели, хотелски проект, интериорен дизайнер/ архитект персонализиран продукт.

TOUT предлагат и OEM и ODM услуга. Нашият опитен инженер в отдела за научноизследователска и развойна дейност продължава да изследва нови и функционални продукти, за да бъде в крак с търсенето на пазара.

Искрено приветстваме нови и стари клиенти да ни сътрудничат, ние ще положим всички усилия да ви удовлетворим. Чувствайте се свободни да се свържете с нас сега!