Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Приложение на машина за лазерно рязане от неръждаема стомана в декоративната инженерна индустрия

Време: 2021-08-20 Хитове : 1

Неръждаемата стомана се използва широко в декоративната инженерна индустрия поради силната си устойчивост на корозия, високи механични свойства, издръжлива повърхност, промени в цвета с различни ъгли на светлина. Например, в декорацията на различни топ клубове, обществени места за отдих и други местни сгради, той се използва като материал за приложение на окачена стена, стена на коридора, декорация на асансьор, реклама на табели, екран на рецепция и други декорации.

Въпреки това, ако плочата от неръждаема стомана трябва да бъде направена в продукти от неръждаема стомана, това е много сложна техническа работа. В производствения процес са необходими много процеси, като рязане, сгъване, огъване, заваряване и друга механична обработка. Сред тях процесът на рязане е по-важен процес. Има много традиционни методи за обработка за рязане на неръждаема стомана, но ефективността е ниска, качеството на формоване е лошо и малко могат да отговорят на нуждите на масовото производство.

Понастоящем машината за лазерно рязане от неръждаема стомана с добро качество на лъча, висока прецизност, малък режещ шев, гладка секция, гъвкаво рязане, произволни графики и други характеристики се използва широко в металообработващата промишленост, в индустрията за декоративно инженерство не е изключение, нека разгледайте приложението на машината за лазерно рязане от неръждаема стомана в декоративната индустрия.

2

Системата за лазерно рязане непрекъснато подобрява високотехнологичните информационни технологии, в сравнение с традиционната механична производствена технология, друга революция, има огромна роля в насърчаването на инженерната индустрия за декорация от неръждаема стомана. С все по-ожесточената пазарна конкуренция технологията ще играе все по-важна роля и ще носи огромни икономически ползи.