Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Приложение на декорация на екрана от неръждаема стомана

Време: 2021-09-17 Хитове : 1

Екранът от неръждаема стомана може да разкрие стила на градинска декорация в европейски стил. Този стил основно приема бялата стена като основен тон. Мебелите в този стил са изработени от чист ръчно изработен плат и са украсени с начупени цветя, райета и шотландски стил. Всяко платно е изпълнено с местен вкус. Суровините за мебелите са предимно бор и туон. Производството и дърворезбата са изцяло ръчни и много изящни. Европейският стил търси богатство, елегантност и благородство в елегантността.

1

На стената на хола има плосък параван от розово злато от неръждаема стомана. Вътрешната таванна лампа свети в тъмно жълта светлина. Параванът и холната гарнитура се открояват взаимно. На черно-бялата маса са поставени жълти и зелени цветя. Светлините на прожекторите блестят върху европейския семпъл стил на декорация. Белият цвят на слонова кост е основният цвят, светлият цвят е основният цвят, а тъмният цвят е спомагателната подложка, показваща атмосферен и естествен стил. Планът води до ново изобретение и иновацията, търсена от новата модерна.

Елементите на интериорното планиране, особено стилът и темпераментът, са основното изпълнение на декорацията. Екранът от розово злато от неръждаема стомана изпълнява концепцията за пространствен интервал, интегрира изпълнението на планирането и използва пълноценно древните и модерни техники за рязане за планиране. Вратите и прозорците са съчетани със западната строителна конструкция; Или цялостното планиране на комбинацията от традиционни паравани и модерна среда прави вътрешното пространство модерно, липса на следи от традиционен артистичен чар и изразителни елементи на планиране и самохармонична, нова и удобна среда на закрито.

Aosheng противопожарен екран от неръждаема стомана се опитва да предостави повече и по-добри статии за повечето читатели. Добре дошли сте да обърнете повече внимание. Можете да намерите „Aosheng fire metal“, като персонализирате екрана.