Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Познавате ли здравия разум за поддръжка на тези мебели от неръждаема стомана?

Време: 2021-09-29 Хитове : 1

Металните мебели трябва често да се търкат с брезент и неутрален препарат. Не забравяйте да почиствате със сух памучен парцал. Ако се появи ръжда, тя може да се отстрани с кърпа за миене на съдове или четка за зъби, оцветени с инхибитор на ръждата, и след това да се излъска със суха кърпа, преди да се коригира.

1

Мебелите от неръждаема стомана трябва да се поставят на равна повърхност поради твърдостта им. Ако трябва да преместите мебелите, моля, повдигнете ги от земята, за да избегнете повреда на пода и мебелите. Може също да поддържа самите мебели от неръждаема стомана.

Мебелите от неръждаема стомана трябва да се пазят от течности с химическа корозия. Трябва да се почиства редовно и да се проветрява на закрито. Не трябва да се поставя на мокро и пряка слънчева светлина, доколкото е възможно. Това може ефективно да увеличи експлоатационния му живот.

Подобно на тази маса за чай от неръждаема стомана, опитайте се да не поставяте корозивни течности и не поставяйте директно неща, които са твърде студени или твърде горещи върху масата за чай, което може да повреди повърхността на мебелите. Приложимо е и за други мебели от неръждаема стомана.

2