Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Една от повърхностните обработки на неръждаема стомана----антипръстов отпечатък

Време: 2021-09-02 Хитове : 1

Функция против пръстови отпечатъци от неръждаема стомана
Повърхността от неръждаема стомана е обработена чрез усъвършенстван процес против пръстови отпечатъци, за да увеличи красотата и издръжливостта на металните декоративни плочи. Основната му цел е да предпази хората от оставяне на пръстови отпечатъци върху повърхността при докосване на тези плочи, за да не се изцапа повърхността с масло, пот и прах.
технологията против пръстови отпечатъци променя проблема, че очевидните антипръстови отпечатъци ще бъдат оставени при докосване на повърхността от неръждаема стомана. В допълнение, процесът против пръстови отпечатъци може да направи повърхностния блясък на цветната неръждаема стомана по-издръжлив и траен и да намали времето за ежедневна поддръжка.

1

Процес против пръстови отпечатъци от неръждаема стомана
Обработката против пръстови отпечатъци няма да повреди външния вид на основния курс. В същото време, ако цветният филм на цветната плоча не се отлепи, петната могат да бъдат напълно отстранени чрез избърсване с кърпа без прах. плочите против пръстови отпечатъци обикновено са изработени от висококачествени плочи или ролки от неръждаема стомана, които се обработват в различни цветни декоративни плочи или ролки от неръждаема стомана чрез десетки процеси, като шлайфане, шлайфане на сняг, теглене на тел, полиране, 8K огледално шлайфане, щамповане, титаново покритие, медно покритие и т.н., и накрая се извършва обработка без пръстови отпечатъци върху повърхността.

Какви са предимствата на неръждаемата стомана без антипръстови отпечатъци
1. Лесно се почистват повърхностните петна и не се нуждае от почистващ препарат за метал. Някои химикали ще почернят повърхността на плочата от неръждаема стомана; Освен това, не е лесно да залепите пръстови отпечатъци, прах, деликатно усещане на ръцете и има супер устойчивост на пръстови отпечатъци и ефект против замърсяване.
2. Прозрачното фолио без пръстов отпечатък може да предпази металната повърхност от лесно надраскване, тъй като повърхностното галванично златно масло има добри свойства на филма, висока твърдост и не е лесно за обелване, пулверизиране, пожълтяване и т.н.
3. Има силна текстура на външен вид, мазна хидратация, меко усещане за ръка и запазва добра метална текстура.
4. Плочата против пръстови отпечатъци променя студените и твърди характеристики на метала и изглежда топла, елегантна и декоративна.
5.Неръждаемата стомана има отлична антикорозионна производителност против пръстови отпечатъци, образува защитен филм върху металната повърхност, ефективно предотвратява ерозията на външната страна от вътрешността на метала и значително удължава експлоатационния живот.

Защо трябва да се приеме процесът против пръстови отпечатъци за цветната плоча?
Съгласно характеристиките на неръждаемата стомана и данните от теста на готовите продукти в ранния етап, процесът против пръстови отпечатъци трябва да бъде приет, за да завърши защитата на повърхността на плочата. Тъй като в ранния тестов процес беше установено, че един и същ материал от неръждаема стомана е направил частта против пръстови отпечатъци и не е направил частта против пръстови отпечатъци, което има голяма разлика в ефекта на устойчивост на същото външно замърсяване.
След огъване и срязване времето за съхранение и използване на плочата от неръждаема стомана без пръстов отпечатък е много по-дълго от това на плочата от неръждаема стомана без пръстов отпечатък.

2