Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Преградата от неръждаема стомана и параванът от неръждаема стомана са популярни на пазара за декорация

Време: 2021-09-20 Хитове : 1

С развитието на съвременното общество и подобряването на стандарта на живот, параванът се използва все по-широко в домашния живот. Сред тях преградният екран от неръждаема стомана е обичан от всички. Преградата от неръждаема стомана е не само мебел, но и декорация, която показва вкуса на собственика, правейки вашата жилищна среда по-стилна.

1

Предимства на параванната преграда от неръждаема стомана: неръждаемата стомана е един от най-здравите метални материали в ежедневната употреба. Преградата от неръждаема стомана няма да предизвика корозия, хлътване, корозия или износване като традиционните дървени материали. Тъй като неръждаемата стомана има добра устойчивост на корозия, тя може постоянно да поддържа целостта на инженерния дизайн на структурните компоненти. Може да отговори на нуждите на архитекти и строителни дизайнери и да поддържа дълготраен ефект и артистичен ефект.

Преградата от неръждаема стомана има вградена структура и може да се използва повторно. Всички връзки и фиксации са завършени вътре в продукта и могат да бъдат разглобени и използвани повторно. Проводниците могат да бъдат положени вътре в рамката. Няма нужда от вграждане в стена, поддръжката и смяната на проводниците са по-удобни, а силният и слабият ток са разделени.

Преграда от неръждаема стомана, звукоизолация и противопожарна защита. Вградената уплътнителна лента играе ролята на звукоизолация и предотвратяване на прах. Цялата преградна система е съставена от метална конструкция, а преградата от неръждаема стомана има функции за предотвратяване на пожар, предотвратяване на влага и предотвратяване на корозия.

Преградата от неръждаема стомана няма замърсяване и специфична миризма. Може да се използва веднага след монтажа и традиционните материали ще бъдат объркани от формалдехид. Преградата от неръждаема стомана, съответстваща на стила на заключване на вратата, е гъвкава. Вратата може да бъде съчетана с или без стъклена рамка. Красивата коса подчертава вкуса.

2