Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Шкаф за вино от неръждаема стомана, персонализиран

Време: 2021-10-21 Хитове : 1

От неръждаема стомана могат да се направят много продукти, сред които винен шкаф от неръждаема стомана се използва не само у дома, но и в много хотели, ресторанти и други места. Шкаф за вино от неръждаема стомана с перфектен дизайн може да подобри класа на мястото. Шкафът за вино от неръждаема стомана може да бъде персонализиран. За най-новия стил през 2018 г., хората се интересуват повече от проблеми със стила, можете да отидете в организацията, специализирана в персонализирането на продукти от неръждаема стомана за подходящо разбиране.

В момента има два начина за получаване на шкаф за червено вино от неръждаема стомана. Единият е да закупите готовите продукти директно от интернет. Размерът на готовите продукти е относително фиксиран. Ако имате високи изисквания към размера, е трудно да закупите подходящи продукти. Разбира се, може да се раздели и на големи, средни и малки, в които може да се съхраняват голямо количество червено вино, две или три бутилки червено вино и една бутилка бира. Има и фабрика за обработка по поръчка, която директно търси шкафове за червено вино от неръждаема стомана. Този метод се използва най-вече на места или хора с високи изисквания към шкафовете за вино. Може да се персонализира по отношение на стил, цвят и размер.

Шкафът за червено вино от неръждаема стомана е изработен главно от неръждаема стомана. В днешно време има много процеси за повърхностна обработка на неръждаема стомана, като пластмасово пръскане, титаново покритие, стареене на антична мед, изпичане на боя, дървесно зърно и т.н. Следователно повърхността на шкафа за червено вино от неръждаема стомана има много възможности за избор, като например обикновено дърво зърно, зелена антична мед, червена антична мед, титаново злато, розово злато, черен титан, шампанско злато и черен мат, някои цветове също могат да бъдат коригирани, които могат да бъдат основно завършени, докато желаете. Шкафът за вино от неръждаема стомана има много цветове и красиви стилове. Освен това има предимствата на добро качество, устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен живот.

1. Измерване на размера: тъй като това е персонализиран шкаф за вино, разбира се, първо трябва да отразява предимството на "изработка по мярка". Препоръчва се първо да се определи позицията на поставяне на шкафа за вино и след това да се направи точно измерване на площта, височината и формата на позицията, така че да стане по-удобно за проектиране и изграждане на шкаф за вино от неръждаема стомана и да се гарантира, че подходящ размер на шкафа за вино.

2. Трябва да се коригира. Обикновено, преди да персонализирате шкафа за вино, размерът, височината и броят на преградите, необходими за шкафа за вино, трябва да бъдат проектирани според броя, вида, текстурата, характеристиките и други фактори на виното.

3. Избор на цвят: по отношение на цвета на дизайна на персонализиран шкаф за вино от неръждаема стомана, обикновено предлагаме да изберете цвета, който е в съответствие с или близък до други вътрешни мебели, за да персонализирате шкафа за вино, така че да избегнете твърде голяма разлика между шкаф за вино по поръчка и други мебели.

1

Предпазни мерки при дизайна на винен шкаф от неръждаема стомана:

1. Шкафът за вино трябва да бъде оборудван с цветно стъкло или врата с ултравиолетова филтърна мембрана, за да се предотврати влиянието на ултравиолетовото лъчение на слънце върху качеството на виното.
2. Височината на всеки слой винен шкаф е около 30-50 см. Частта за поставяне на бутилки вино трябва да бъде поставена наклонено. Шкафът не трябва да е твърде дълбок за лесен достъп.

3. Ако имате отворена всекидневна и трапезария, можете да използвате подовия шкаф за вино като параван за отделяне на всекидневната зона.

4. Ако има голямо количество съхранявано вино и качеството на шкафа за вино е високо, може да се използва цялото помещение за съхранение на вино и пространството трябва да бъде относително запечатано и с ниска температура, доколкото е възможно; В страничния шкаф не може временно да се съхранява много вино.

2