Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Какви са процесите на персонализиране за обработка на неръждаема стомана

Време: 2021-09-13 Хитове : 1

Процесът на персонализиране на обработката на неръждаема стомана трябва да се извършва в съответствие с разумните стъпки в производството и обработката. Вярвам, че всеки е запознат с цялостния шкаф от неръждаема стомана. Интегралният шкаф от неръждаема стомана е просто шкаф, изработен от неръждаема стомана. Развива се от кухненски съдове от неръждаема стомана в столовата на хотела. Формулирането на концепцията и формирането на семейния шкаф от неръждаема стомана е малко по-късно от дървения шкаф. Какви са процесите за персонализиране на вграден шкаф от неръждаема стомана? Конкретните продукти за производство и обработка са различни, така че персонализираният процес на обработка също е различен. Следващото ще представи производството и обработката на решетка от неръждаема стомана и процеса на цялостен шкаф от неръждаема стомана. Нека имаме подробно разбиране.

1

Как да персонализирате фабриката за обработка на решетка от неръждаема стомана?
Често използваните цветове, произвеждани от завода за обработка на решетка от неръждаема стомана, са: светло златисто, златисто жълто, розово злато, мед, кафе, черно, млечно бяло, ярко сребристо, ярко червено, лилаво, светло розово, зелено и т.н. всеки цвят може също да се коригира според нуждите на цялостната дизайнерска схема, за да се постигне цялостното единство на ефекта на декорацията. Решетката от неръждаема стомана не само поддържа добра вентилация и пропускливост на светлината на пространството, но също така създава ефекта на "разделяне без отделяне и изящество".
1. Конструкцията трябва да се извърши съгласно проектните чертежи, а избраните спецификации на материала, разновидностите и цветовете трябва да отговарят на изискванията за проектиране и монтаж.
2. Досега средата за разследване и строителство е основна необходимост. Основната цел на проучването и строителната среда е да се измери размерът на площадката и да се анализират условията за монтаж на площадката.
3. Запишете позицията на основата и тавана, точното разстояние отгоре до долу, отпред назад, специфичната позиция на монтаж и т.н., за да персонализирате крайната строителна схема.
4. По време на монтажа поставете линията за контрол на позицията на решетката върху вътрешната земя според строителния чертеж и изведете линията на позицията на екрана към страничната стена и тавана. При захващане на линията се захваща позицията на монтаж на неподвижните части.
5. Фиксирайте позицията на екрана според линията на захващане, монтирайте решетъчните крепежни елементи и инсталацията може да бъде завършена.

2

1. Подпишете поръчка
Когато разберете напълно пазара, имайте ясна представа за качеството на продукта, услугата, силата и стила на всеки производител на шкафове. След определяне на производителя подпишете поръчка и предплатете капаро. Този депозит ще бъде върнат след подписване на договора.

2. Време за уговорка
След подписване на поръчката, клиентът може да поиска от проектанта за измерване да извърши измерване на място. Тъй като проектирането на кухня е професионална работа, намирането на опитен дизайнер може да постигне два пъти по-добър резултат с половин усилия.

3. Дизайн кухня
Клиентите, проектантите и строителният персонал на компаниите за декорация на дома трябва да планират оформлението на кухнята и да определят местоположението на водните пътища, вериги и електрически уреди. Проектантът на проучването трябва да предостави диаграми на водния път и веригата и да отговаря на строителните стандарти.

4. Дизайнерски шкаф
Когато водните канали, вериги и стенни и подови плочки са поставени, точното измерване може да гарантира, че цялата кухня пасва перфектно. Забележка:
1. Дали има достатъчно място в зоната за готвене, зоната за миене, зоната за съхранение и зоната за готвене.
2. Дали височината на висящия шкаф и височината на масата отговарят на действителните нужди от ергономичност и готварски печки.
3. Дали пространството извън вградения шкаф от неръждаема стомана може да отговори на изискванията за нормална работа.

5. Подпишете договор
След определяне на схемата за проектиране се подписва договор за доставка и потребителите внимателно анализират съдържанието на различните условия на договора.

6. Доставка монтаж
Доставката и монтажа на шкафовете са като цяло безплатни. Преди доставка производителят предварително уговаря час с клиента според уговореното в договора време.

7. Проверка при приемане
Извършете цялостна проверка на вградения шкаф от неръждаема стомана и електрическите уреди ще бъдат приети в съответствие с ангажимента на производителя и съответните национални стандарти. Ако акцептът е квалифициран, остатъкът се изплаща. Процесът на персонализиране на обработката на неръждаема стомана беше представен по-горе, като се взеха производството и обработката на два продукта като примери. Може да се установи, че специфичните продукти от неръждаема стомана са различни, така че процесът на производство и обработка също е различен.