Всички категории
EN
Новини от индустрията

Начало>Статии>Новини от индустрията

Какви са категориите за обработка на цветни екрани от неръждаема стомана?

Време: 2021-10-11 Хитове : 1

С бързото развитие на китайската индустрия за неръждаема стомана, повече продукти, изработени от материали от неръждаема стомана, се използват широко в различни индустрии. В днешно време декорации от неръждаема стомана могат да се видят навсякъде, като кух екран от неръждаема стомана и т.н. Сега хората имат все по-високи изисквания към качеството на живот. Едноцветните декорации от неръждаема стомана не могат да отговорят на нуждите на хората. Цветният екран от неръждаема стомана се появява в живота, а цената на обработката и производството на цветния кух екран от неръждаема стомана не е много скъпа.

Преди обработката на цветния издълбан екран от неръждаема стомана първо трябва да се определят чертежите за обработка и други фактори на екрана, така че да се гарантира, че готовите продукти, обработени и произведени от екрана, могат напълно да обслужват нуждите и да се избегне модифицирането на някои параметри на екрана продукта по време на обработката, което води до забавяне на строителния период или дефекти в качеството на продукта.

1

Повърхностната обработка на цветен екран от неръждаема стомана може да бъде разделена на галванично покритие, водно покритие, флуоровъглеродно пръскане, боядисване и т.н. Сред тях боядисването е лесно да падне, така че рядко се използва и има много начини за галванично покритие. В момента по този начин се обработват много популярните титан, розово злато, шампанско, черна титанова плоча и цветна лампа. Представител на водното покритие е стареенето на древната мед. Медното покритие се извършва върху повърхността на екрана от неръждаема стомана и след това се извършва обработка на стареене. Конкретните цветове могат да бъдат зелен бронз и червен бронз (дълбочината на разгръщане не преминава и може да има много цветове).

Цветен екран от неръждаема стомана Класификация:

Класифицирани според обработката на цветен екран от неръждаема стомана
Цветен лазерно издълбан цветен екран от неръждаема стомана и екран за полиране на заваряване от неръждаема стомана
1. Процес на цветен лазерен кух екран от неръждаема стомана:
След повърхностна обработка, вакуумно покритие и след това лазерно издълбаване на екрана
2. Процес на цветно заваряване и полиране на неръждаема стомана:
След повърхностна обработка се обработва с тръба или плоча, след това се заварява и полира и се оцветява чрез вакуумно галванично покритие

2